Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

Kan det vara salmiakbrist?

Av André Andersson - 11 mars 2009 18:55

Idag känner jag mig faktiskt sjuk.

I flera dagar har jag känt mig småkass.

Lite förkyld, svullen, frusen, trött - och haft lite problem med yrsel.

Ikväll känner jag mig sämre. Riktigt sjuk.


Nåja, antagligen är det inget allvarligt.

Kanske är jag bara överansträngd. Det har - som vanligt - varit långa dagar ute med hundarna; många timmar i snö och vind och fukt och kyla! Men också tidiga morgan, då jag skrivit och jobbat vid datorn. Förra veckan var det riktigt tidiga morgnar, som började vid typ 2 a.m Och kvällarna kunde bli rätt sena ändå - telefonen som ringer, saker som måste göras, massor på gång! Och ensam ute i skogen. Ja, vilket liv. Men för det mesta är det rofyllt... riktigt rofyllt.


Men man får akta sig för att man inte startar upp alltför mycket - på en gång. För plötsligt kommer det dessutom saker man inte räknat med! Och där står man.


Tidigt på morgonen. Till sent på kvällen. Utan avlastning. Och med alltför mycket kring sig. Utan ro att riktigt laga middag, till slut. Om man sover för lite. Då blir man slut.


Och så tar Colan slut, så att man inte har någon dricka att ta med då man ger sig av ut med hundarna. Och bananerna - så att man inte har något ätbart heller med sig. Och saltlakridsen - så att man får salmiakbrist!


Idag kom jag iväg, efter hundturerna - och fick handlat hem mat, Cola, bananer och saltlakrids! Så att jag står mig någon vecka till.


Och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt.

Samla nya krafter...

 
 
anna

anna

15 mars 2009 19:02

Hej.
Stackare, vad jobbigt att vara sjuk, du som måste ut med hundar och allt.
Tänk om vi indirekt känner varandra! Jag är inte från Kristianstad utan från en liten by norr om Immeln. Jag gick gymnasiet i Kstad. Söderport Samhällsvetenskaplig linje. Jag är född 74. Var gick du? Och var är du uppvuxen?
Anna

http://annayoga.wordpress.com

 
Ingen bild

André

15 mars 2009 20:23

Immeln känner jag väl till. Har varit mycket där - med vänner, sommarutflykter, bekantas sommarstugor, och har släkt däruppe också... - det är en underbar trakt!

Jag är uppväxt i Kristianstad. Gick teknisk linje, faktiskt (matematik var mitt bästa ämne, hela skolgången) - på Österängskolan. Du är precis jämngammal med min ena lillasyster - fast hon gick också på Österäng.

Världen är ändå rätt liten... :o)

Blev aldrig särskilt sjuk. (men du vet... karlar och en liten känning i bihålan!) ;o) Och nu är jag bättre igen! Håller på att förbereda för Huskys anländande... :o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av André Andersson - 17 maj 2009 08:16

Men jag kämpar med ett raserat avloppssystem i mitt hus, på grund av vilket jag också behövt stänga av vattnet. Faktum är att vattenpumpen blev dränkt i avloppsvatten *urk* - och därför slog ut en del av elsystemet. Vatten, avlopp, el. Det jobbar jag...

Av André Andersson - 21 april 2009 20:53

Uppenbarligen.   Det händer så mycket i mitt liv just nu - kvinnor (okey, en räcker!)  och hundar, roligt och jobbigt, katter och snösmältning, problemhus och nya strategier... allt! På en gång. Alldeles för mycket att skriva om! Särskilt nu - mitt u...

Av André Andersson - 29 mars 2009 08:23

Jag hade verkligen tänkt skriva igår - för igår morse var det nämligen precis en vecka sedan Husky kom till gården. Men dagarna har försvunnit fort, var och en, och i en strid ström!   Mornarna har varit korta och effektiva. Dagarna ute med hundarna ...

Av André Andersson - 26 mars 2009 08:00

Förra torsdagen bad jag en av tanterna i byn att köra in mig till tåget... Och den natten spenderade jag sittandes i en mycket obekväm, trång stol, med två Salukis i knät och en tjej iklädd tre par trasiga nylonstrumpbyxor och en oroväckande vid t-sh...

Av André Andersson - 18 mars 2009 09:35

Himmelen är blå. Molnen flyger runt i vinden likt små bomullstussar. Vinden är mild, mjuk och liksom sötaktig, men mycket frisk!   Och som solen strålar! Värmer snön uppe på taken och i träden, som droppar... Det är ännu mycket snö, men varje dag lit...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards